Transformeer je Praktijk: Volg Onze 5 Simpele Stappen om te Voldoen aan de Wkkgz en Ontwikkel een Gestructureerde Groei, Klanttevredenheid en verbetering van Jouw Diensten

De bewezen formule om stap-voor-stap, in je eigen tijd en in slechts enkele uren jouw kwaliteitssysteem op te zetten en aan de Wkkgz eisen te voldoen. 

Ontdek de Voordelen: Wij Maken Uitblinken in Kwaliteit en Zorg Eenvoudig

 • Een hogere cliënttevredenheid waardoor cliënten eerder geneigd zijn terug te komen of zorgen voor mond-tot-mondreclame.
 • Een effectieve methode om de kwaliteitseisen in te zetten voor je zorgpraktijk, wat resulteert in meer cliënten, omzet en tevreden opdrachtgevers. 
 • Voorkom juridische problemen wat onnodig veel kosten met zich meebrengt……
 • Zet het kwaliteitssysteem in als uniek verkoopargument om nieuwe cliënten en opdrachtgevers te overtuigen van jouw professionaliteit
 • Werken met een kwaliteitssysteem leidt tot interne verbeteringen in de dienstverlening, waardoor je blijft groeien in je vak.
 • Het hebben van een gestructureerde klachtenprocedure, zoals vereist door de Wkkgz, biedt ondernemers de mogelijkheid om op een constructieve manier om te gaan met klachten en problemen, waardoor ze kunnen bijdragen aan continue verbetering.
 • Haal meer uit je onderneming door te werken met een effectief kwaliteitssysteem dat voldoet aan de Wkkgz-normen. 
Minimal Aesthetic Ipad On The Table Mockup Instagram Story (1)
JORD20180916-030-683x1024

Door het opzetten van mijn kwaliteitssysteem, mocht ik binnen 2 dagen weer openen van de Gemeente, terwijl heel Nederland in lockdown was. Al mijn collega's die niet in beweging kwamen of niet voldeden aan de kwaliteitsnormen moesten verplicht sluiten en hebben zelfs boetes ontvangen. 

In die tijd heb ik door kunnen werken en door de goedkeuring van de Gemeente heb ik in deze periode toch al mijn clienten kunnen ontvangen en heb ik geen omzetverlies geleden. 

Monique van Kouwen- de Coo
moon-city-spa.nl/

 

Waarom werken met een kwaliteitssysteem?

Al jaren begeleiden wij ondernemers op weg naar een gezonde onderneming. Hoewel velen over aanzienlijke kennis en motivatie beschikken, gooit toch één op de drie ondernemers binnen het eerste jaar de handdoek in de ring, een percentage dat na drie jaar met 63% stijgt.

Het hebben van vakbekwaamheid is geen garantie voor een bloeiend bedrijf. Vaak ontbreekt het aan voldoende omzet als je weliswaar uitblinkt in je vak, maar niet weet hoe je klanten overtuigt van je kennis en expertise, essentieel voor elke onderneming.

Ondernemen vereist meer dan vakbekwaamheid; het omvat ook andere verantwoordelijkheden. Vraag je je regelmatig af hoe je meer omzet kunt genereren en klanten aantrekt die jouw diensten willen benutten? Wij, gespecialiseerd in kwaliteitswetgeving volgens de Wkkgz, leren ondernemers in de zorgsector hoe ze een gezonde onderneming kunnen opbouwen.

Met onze uitgebreide ervaring leggen we helder uit WAT de wettelijke eisen zijn, HOE het in de praktijk werkt, en nog belangrijker: WAAROM het voor jou goed werkt. Wij maken het eenvoudig, zodat je het dagelijks kunt toepassen. Ontdek hoe ondernemers die kwaliteit effectief vertalen naar hun klanten tot wel 3 keer zoveel omzet genereren.

11Sept2023_2821

Jorine: Ik ben echt super dankbaar dat Priscilla en het team van Zorg voor Zpp zich inzetten voor onze branche op het moment dat onze brancheorganisatie steken liet vallen.

Ik dacht altijd dat ik mijn Wkkgz goed geregeld had, tot Zorg voor Zzp in de derde lockdown op stond voor onze branche. Priscilla legde ons uit welke behandelingen er allemaal onder de Wkkgz vielen, wat de wet precies inhoudt en aan welke eisen we allemaal moesten voldoen.
Ik denk dat met mij nog veel meer schoonheidsspecialiste er achter kwamen dat we onze zaakjes voor de wkkgz niet goed op orde hadden.
Dit zorgde ervoor dat we niet open konden voor de behandelingen die medisch noodzakelijk waren.
Dankzij de online methode van Zorg voor Zzp heb ik binnen een aantal dagen mijn salon weer mogen openen omdat ik nu wel voldeed aan alle Wkkgz eisen.
Voor juli moest onze branche zich melden volgens de wtza wet, ook toen kregen we van Priscilla alle uitleg die we nodig hadden om hiermee aan de slag te gaan en uitleg wat er gebeurt op het moment dat er inspectie komt.
Ik ben echt super dankbaar dat Priscilla en het team van Zorg voor Zpp zich inzetten voor onze branche op het moment dat onze brancheorganisatie steken liet vallen.
Jorine van Breukelen

Jorine van Breukelen

Schoonheidsspecialiste & Eigenaresse Beautymoves

Basisbeginselen Wkkgz

van 97,00,-
Nu tijdelijk voor 9,95,-

 • 4 online modules met uitleg én vertaling naar de praktijk
 • Ontdek de voordelen van het werken met een kwaliteitssysteem
 • Een compleet overzicht van de wettelijke eisen omtrent de Wkkgz
 • Toegang tot de online community
 • Inclusief implemenatieopdracht waarin jij je kwaliteitssysteem leert ontwerpen