Transformeer je Praktijk: Volg Onze 5 Simpele Stappen om te Voldoen aan de Wkkgz en Ontwikkel een Gestructureerde Groei, Klanttevredenheid en verbetering van Jouw Diensten

De bewezen formule om stap-voor-stap, in je eigen tijd en in slechts enkele uren jouw kwaliteitssysteem op te zetten en aan de Wkkgz eisen te voldoen. 

Ontdek de Voordelen: Zorg voor ZZP Maakt Uitblinken in Kwaliteit en Zorg Eenvoudig

 • Ontdek de wettelijke eisen van de kwaliteitswetgeving
 • De beste informatie en tips voor ondernemers die zich willen onderscheiden op het gebied van kwaliteit en zorg. 
 • Een hogere cliënttevredenheid waardoor cliënten eerder geneigd zijn terug te komen of zorgen voor mond-tot-mondreclame. 
 • Een effectieve methode om de kwaliteitseisen in te zetten voor je zorgpraktijk, wat resulteert in meer cliënten, omzet en tevreden opdrachtgevers. 
 • Voorkom juridische problemen wat onnodig veel kosten met zich meebrengt……
 • Stap-voor-stap methode om jouw kennis en expertise procesmatig in te zetten!
 • Vervang ‘Wkkgz’ met deze unieke methode voor optimaal kwaliteitsmanagement
 • Zet het kwaliteitssysteem in als uniek verkoopargument om nieuwe cliënten en opdrachtgevers te overtuigen van jouw professionaliteit
 • Werken met een kwaliteitssysteem leidt tot interne verbeteringen in de dienstverlening, waardoor je blijft groeien in je vak. 
 • Het hebben van een gestructureerde klachtenprocedure, zoals vereist door de Wkkgz, biedt ondernemers de mogelijkheid om op een constructieve manier om te gaan met klachten en problemen, waardoor ze kunnen bijdragen aan continue verbetering.
 • Haal meer uit je onderneming door te werken met een effectief kwaliteitssysteem dat voldoet aan de Wkkgz-normen. 
 • Zo maak je een kwaliteitssysteem die de basis biedt voor jouw marketingstrategie, zodat je opdrachtgevers en cliënten kunt aantrekken. 
6
JORD20180916-030-683x1024

Door het opzetten van mijn kwaliteitssysteem, mocht ik binnen 2 dagen weer openen van de Gemeente, terwijl heel Nederland in lockdown was. Al mijn collega's die niet in beweging kwamen of niet voldeden aan de kwaliteitsnormen moesten verplicht sluiten en hebben zelfs boetes ontvangen. 

In die tijd heb ik door kunnen werken en door de goedkeuring van de Gemeente heb ik in deze periode toch al mijn clienten kunnen ontvangen en heb ik geen omzetverlies geleden. 

Monique van Kouwen- de Coo
moon-city-spa.nl/

 

Waarom werken met een kwaliteitssysteem?

Al jaren begeleiden wij ondernemers op hun weg naar een gezonde onderneming. Gedurende al die jaren hebben wij geleerd dat veel ondernemers over aanzienlijke kennis beschikken en bijzonder gemotiveerd zijn om het verschil te maken... om het beter te doen! Desondanks is het een feit dat één op de drie ondernemers binnen het eerste jaar de handdoek in de ring gooit. Dit aantal stijgt nog eens met 63% na drie jaar.

Het hebben van de juiste kennis lijkt een garantie te zijn voor een bloeiende onderneming, toch? Het runnen van een gezond bedrijf is echter niet altijd verzekerd, zelfs als je je vak tot in de puntjes beheerst. Het ontbreekt vaak aan voldoende omzet als je weliswaar uitblinkt in je vak, maar niet weet hoe je klanten en opdrachtgevers kunt overtuigen van je kennis en expertise, wat toch de basis vormt van elke onderneming.

Ondernemen is een vak op zich, waarbij je naast je expertise ook andere verantwoordelijkheden moet dragen die wellicht niet direct tot je kernvaardigheden behoren. Vraag je jezelf ook regelmatig af hoe je meer omzet kunt genereren? Hoe je klanten kunt aantrekken die gebruik willen maken van jouw diensten? Waar je waardevolle opdrachtgevers kunt vinden waarbij je zelf je uurtarief kunt bepalen op basis van jouw kennis en expertise?

Wist je bijvoorbeeld dat ondernemers die hun kwaliteit effectief weten te vertalen naar wat ze hun klanten en opdrachtgevers kunnen bieden, tot wel 3 keer zoveel omzet genereren dan de gemiddelde ondernemer?

Wij hebben ons al jaren gespecialiseerd in de kwaliteitswetgeving zoals beschreven in de Wkkgz. Door deze wetgeving te vertalen naar praktische toepassingen voor ondernemers in de zorgsector, leren wij hen hoe ze een gezonde onderneming kunnen opbouwen.

Vanuit onze uitgebreide ervaring kunnen wij je precies uitleggen WAT de wettelijke eisen zijn, HOE het in de praktijk werkt, en nog belangrijker: WAAROM het voor jou goed werkt. Wij maken het eenvoudig, zodat je het, net als wij, dagelijks kunt toepassen in de praktijk.

11Sept2023_2783