BJORN CLAASSENS

Holistisch financieel coach

Jouw relatie met geld is een mooie en krachtige spiegel als het gaat om jouw zelfliefde en zelfwaardering. Met Holistic Finance begeleid ik mensen om zoveel mogelijk zelfliefde te gaan ervaren.

Om te gaan leven vanuit zelfwaardering en vanuit je hoogste potentieel. Overvloed is dan namelijk enkel nog een gevolg. Dit doe ik met veel liefde omdat ik er heilig in geloof dat als zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk zelfliefde ervaren, deze wereld een veel mooiere plek zal worden.

Als holistisch financieel coach begeleid ik mensen naar een perfecte harmonie tussen de zachte, psychologische en coachende kant van geld(gedrag) en de wat hardere, cijfermatige en rationele kant van geld. Yin en Yang in balans.

Ik hou mensen een geldspiegel voor en begeleid hen om een gezonde relatie te krijgen en houden met geld. Tevens wordt gewerkt aan inzicht, overzicht en grip op geld.

Bjorn-4

Mijn achtergrond ligt in de traditionele financiële wereld waar ik 15 jaar als hypotheek- pensioen- en vermogensadviseur actief ben geweest. Ik zeg altijd; ik hield me altijd bezig met de stam, de takken, de blaadjes en de vruchten van de spreekwoordelijke geldboom. Met Holistic Finance begin ik met mijn klanten altijd bij de wortels van deze boom; het geldgedrag. Waarom doe je wat je doet als het om geld gaat, is dit gedrag echt van jou en dient dit jou ook echt?

Geld is hartstikke neutraal, het is de mens die er een positieve of negatieve gedachte aan koppelt!

DIRECT AANMELDEN VOOR DE KLACHTENREGELING?