KIM KORTENAY

Marketing & Branding

Hallo! Ik ben Kim, gespecialiseerd in het ontwikkelen van een sterke branding voor ondernemers in de cosmetische branche. Ik ben er voor cosmetische artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten, voor grote en kleine salons en klinieken.

Wil jij van jouw business een merk maken? Met mijn bedrijf The Marketing Factory ontwikkel ik voor jou een marketing- en branding-concept én leer jou hoe jij van jouw bedrijf een merk kunt maken.

Jij…

…durft jezelf op de kaart te zetten.
…gaat voor je bedrijf staan en straalt dit krachtig uit naar je klanten.
…trekt door deze aanstekelijke ‘fierheid’ klanten aan die bij je passen als een jasje. Klanten die een soort verlengstuk van je bedrijf zijn.

113162497_1529781067192072_3131313427720681229_o

Je maakt echt een transformatie door, nadat we de branding hebben ontwikkeld en een geheel nieuwe uitstraling hebben neergezet.

Als ik vervolgens zie hoe jij je persoonlijk ontwikkelt en groeit met je bedrijf is mijn missie geslaagd! Daar ga ik van stralen, ik word er enthousiast van en ben echt apetrots.

Het hele branding-proces is zo bijzonder. Het is niet even snel een ‘logootje’ maken, maar zo veel meer. Natuurlijk is een logo een concreet onderdeel van het resultaat, maar eerst gaan we de diepte in om te ontdekken waar jij met jouw business naartoe wilt. Welke klant wil je aantrekken, wat is jouw unieke aanbod en wat wil je uitstralen? Dat vormt samen de sleutel tot de uiteindelijke branding.

Bij Zorg voor ZZP deel ik mijn tips over branding, social media en communicatie gericht op de cosmetische branche. Wat kun je leren van bedrijven als Rituals en waarom zou je jezelf moeten zien als een merk? Lees mijn tips via de blog!

INSPIRATIE VAN KIM

Marketing Branding Rituals voorbeeld voor cosmetisch professionals zorgvoorzzp.nl

Wat kun je als zorgprofessional leren van de marketing en branding achter Rituals?

social media wel of niet uitbesteden tips The Marketing Factory zorgvoorzzp.nl

Waarom je je social media als specialist of expert nooit moet uitbesteden (en wat kan wél)

Belevenismarketing trend 2021 The Marketing Factory zorgvoorzzp.nl

De trend van 2021: Belevingsmarketing

IMG_6894

Branding, het gezicht van jouw business!

DIRECT AANMELDEN VOOR DE KLACHTENREGELING?