NANCY VAN DEN HEUVEL

Mindset & Burn-out preventie

Hoi, ik ben Nancy van den Heuvel. Buiten het ondersteunen van mensen, om zich aan de ene kant vrijer en aan de andere kant meer verbonden te voelen, geniet ik ook van goede thee en de capriolen van mijn teckels.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de zorgsector. In 2015 kreeg ik een burn-out en ben toen gaan voelen hoe ik mijn werk voortaan vorm wilde geven. Hierop heb ik in 2016 de beslissing gemaakt om te stoppen met mijn baan in loondienst en als ZZP-er verder te gaan. Ik richt me als coach, counselor en trainer op Mindset & Burn-outpreventie.

Op een diepere laag kijk ik met jou naar obstakels om zo snel tot de kern te komen en maak ik gebruik van theatertechnieken om spelenderwijs in beweging te komen. Als zzp’er moet je zichtbaar durven zijn en achter je aanbod staan; ook al hebben anderen er minder vertrouwen in dan jij. Om je als zzp’er vrij te (blijven) voelen in je werk is het nodig om jezelf en je eigen grenzen te kennen. Vanuit ervaring weet ik dat dit niet altijd makkelijk is.

IMG_20180923_092255_141

Met de paplepel krijgen we onbewust allerlei regels en geboden ingegoten. Bijvoorbeeld, als je vaak hebt gehoord dat als je voor een dubbeltje geboren bent, je nooit een kwartje wordt, het kan zijn dat je er onbewust in bent gaan geloven. Wat ik voor jou als zzp’er kan betekenen, is dat ik ondersteun om jouw weg te vinden en bewandelen. Ontdek welke kracht er in jou schuilt!

Je kunt daarvoor het online coachingstraject volgen, deelnemen aan het live event dat iedere paar maanden plaatsvindt en zo nodig aansluitend individuele coaching krijgen. Ik vind het supergaaf om te zien dat mijn deelnemers groeien, autonomer en vrijer worden. Dan is mijn missie geslaagd! Mag ik met jou ontwikkelen wat ingewikkeld is geworden? Lees mijn blogs hier als je tips wil over persoonlijke ontwikkeling.

INSPIRATIE VAN NANCY

Grenzen stellen zzp'er blog Nancy van den Heuvel zorgvoorzzp.nl

Grenzen stellen, waarom is het toch zo lastig?

IMG_20180923_092255_141

Een burn-out heeft niets te maken met hard en veel werken | In gesprek met Nancy van den Heuvel

DIRECT AANMELDEN VOOR DE KLACHTENREGELING?