PRISCILLA TRAETS

Eigenaresse / marketeer

Mijn naam is Priscilla Traets en ik ben een van de eigenaressen van Zorg voor ZZP, dat we in 2019 hebben gelanceerd.

Zorg voor ZZP richt zich volledig op de zzp’er die moet voldoen aan de eisen van de Wkkgz. We bieden ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving en stimuleren ook het zelfstandig ondernemerschap.

Zzp’er ben je geworden omdat je dat graag wilde, je hebt gekozen voor meer vrijheid en zeggenschap in je werk als zorgverlener. Je wilt de vrijheid hebben om je eigen werktijden te kunnen bepalen. ⁠

Wat de reden ook is dat jij hebt gekozen voor het ondernemerschap, het is vast een goede reden anders had je het niet gedaan. Dat is ook de reden dat ik zzp’ers een sterkere positie wil laten innemen, zodat zij de vrijheid in hun werk kunnen blijven ervaren en daarmee de kwaliteit in de zorg kunnen verbeteren!

102774814_930562704024368_206772752265248768_o (1)

Op mijn 18e ben ik me gaan specialiseren in (online) marketing en op mijn 26e werd ik ondernemer. In die periode ben ik gaan werken voor een organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van klachtenafhandeling en heb ik 4 jaar onderzoek gedaan naar de zzp-markt in de zorg. Helaas kreeg ik toen zelf te maken met verzekeraars en merkte ik dat ik enorm moest zoeken naar mogelijkheden voor een herstel van mijn burn-out.

Eind 2019 viel alles op zijn plek en wilde ik graag met mijn kennis en ervaring iets goeds doen voor de zzp’ers in de zorg en ben ik dit bedrijf gestart. Er is ontzettend veel onvrede in de zorg en aan de andere kant willen mensen in de zorg niets liever dan een ander optimaal kunnen helpen. Uiteindelijk willen we allemaal een verbetering van kwaliteit in de zorg. Hoe we dit gaan bereiken heeft alles te maken met de sterke positie die mensen in de zorg kunnen gaan innemen. Dat is waar ik me voor wil inzetten, zodat mensen in de zorg een markt in beweging gaan zetten, zodat we allemaal kunnen genieten van goede, kwalitatieve en persoonlijke zorg!

Dat is mijn missie die ik samen met het team van experts zal uitdragen. In de kennisbank vind je vanuit mij met name artikelen over het ondernemerschap in combinatie met zichtbaarheid. Ook ben ik de host van de ‘Zorg voor ZZP-podcast’ waarin ik samen met mensen in de zorg op zoek ga naar kwaliteitsverbetering in de zorg!

INSPIRATIE VAN PRISCILLA

Frits Alpe d’HuZes 2024

Onze Sponsoring voor Frits’ Deelname aan Alpe d’HuZes 2024

Brown Olive Green Clean Grid Fashion Photo Collage

Het BIG-nummer: Nieuwe Voornemens en Veranderingen

Brown Olive Green Clean Grid Fashion Photo Collage (1)

Risico’s in Behandelingen: Hoe Spot Je Ze?

Risico's van Behandelingen voor Ondernemers: Wat je moet weten

Risico’s van Behandelingen voor Ondernemers: Wat je moet weten

Het Succes van Bedrijven: Klachten Voorkomen door Verwachtingsmanagement bij Klanten

Het Succes van bedrijven: Klachten Voorkomen door Verwachtingsmanagement bij clienten

PMU valt wel onder de Wkkgz

Belangrijke nieuwe informatie: Permanente make-up valt WEL onder de Wkkgz

pexels-karolina-grabowska-5387261-scaled-e1651840795338

Checklist Wtza, Moet jij als ondernemer voldoen aan deze wetgeving?

pexels-rodnae-productions-5921660-scaled

Voldoen aan de Wtza, dan heb je een eHerkenning nodig. Hoe doe je dat?

1 miljoen mensen in Nederland gezond laten leven - in gesprek met Drs. Richard de Leth

1 miljoen mensen in Nederland gezond laten leven – in gesprek met Drs. Richard de Leth

DIRECT AANMELDEN VOOR DE KLACHTENREGELING?