20201211-charlotte-labee-smoothies-4585-high-res

Hoe bouw je weer een bedrijf op na je burn-out | In gesprek met Brain Balance Expert Charlotte Labee

Charlotte Labee maakte in korte tijd veel nare dingen mee en na haar faillissement belandde ze ook nog eens in een heftige burn-out. Ze kwam terecht bij een arts met een meer holistische benadering voor haar herstel, wat het startsein was naar een onderzoek voor meer brain balance.

Charlotte ging op zoek naar zichzelf, naar waar ze echt gelukkig van werd en ontdekte vele manieren van ontspanning. Ze herstelde van haar burn-out en besloot haar passie na te jagen. Ze wilde alle kennis die zij had opgedaan over de werking van het brein en wat ze had geleerd tijdens de vele opleidingen die zij in de tussentijd had afgerond delen met de wereld.

Een jaar lang gaf ze lezingen door heel Nederland, wat enorm aansloeg door haar online zichtbaarheid op Instagram. Inmiddels is haar bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle business en werkt ze met 8 mensen op kantoor aan haar Brain Balance Platform.

In de podcast gaan we in op de verschillende aspecten die komen kijken bij het ondernemen. Hoe komt het toch dat zoveel mensen in een burn-out terechtkomen en wat is daar de reden van? Charlotte deelt haar kennis op het gebied van een gezonde lifestyle met ons en vertelt dat alle patronen die ontstaan zijn in je hersenen invloed hebben op je hele functioneren.

Een inspirerende podcast over ondernemerschap, het vinden van balans en leven volgens je passie!

BELUISTER DE PODCAST