Pieken en dalen, Succes en tegenvallers

Ik wil alles uit het leven halen wat erin zit, nieuwe dingen leren, ontwikkelen, en bovenal genieten van alles waar ik zo hard voor werk.
Maar ik heb pieken en dalen gekend, succes behaald en flinke tegenvallers te verwerken gekregen. 

Als ondernemer begeleid ik andere ondernemers, zodat zij een kwalitatieve onderneming kunnen bouwen waar ik de kaders van de wetgeving voor gebruik.

 

De lezingen en trainingen die ik geef zijn praktisch en vertaald naar de dagelijkse praktijk, waarbij ik de theorie combineer met mijn eigen ervaring. 

-

Eind jaren tachtig ben ik geboren in Eindhoven en op mijn 6e begon ik met paardrijden. Ik wilde van mijn passie mijn beroep maken, maar op mijn 18e vond ik het tijd worden om daar realistisch naar te kijken. In 2007 startte ik daarom als online marketeer en in 2013 koos ik voor het ondernemerschap. 

Ik richtte een online marketing bureau op en werkte o.a. voor Visma eAccounting, T-Mobile, Abab Accountants & Adviseurs en Ter Horst & van Geel. 

Samen met mijn gezin woon ik in een klein dorp wat bestaat uit mijn partner, zoon en onze hond ‘James’. 

ZorgvoorZZP+Amber&Wolf-34

‘Waar klachten zijn, zijn ook verwachtingen. Waar verwachtingen zijn, zijn kansen om ze te overtreffen’

Ontwerp zonder titel - 2022-08-29T193206.941

Maar ik heb ook mindere periodes gekend. Na de geboorte van mijn zoon ging het bergafwaarts en belandde ik in een burn-out. Ik raakte mijn bedrijf kwijt en moest weer helemaal opnieuw beginnen. Eind 2019 gooide ik het roer om en ben ik Zorg voor Zzp gestart. 

 

Met dit bedrijf begeleid ik samen met mijn team, ondernemers die vallen onder de Wkkgz, te voldoen aan de kwaliteitsrichtlijnen. Een wetgeving die op een mooie manier kansen biedt om als ondernemer de focus volledig te leggen op kwaliteit, op basis van jouw kennis en expertise. 

 

Ik heb een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat de kwaliteitsrichtlijnen voor je gaan werken in plaats van tegen je. Door mijn methode toe te passen krijg je grip op je onderneming en de kwaliteit die je levert, maar uiteraard voldoe je er ook mee aan de wet- en regelgeving.

DIRECT AANMELDEN VOOR DE KLACHTENREGELING?