Amsterdam, 16 mei 2017. Hoogleraar strategisch leiderschap Bob de wit. foto: Marc Driessen

Welke invloed gaan technologische ontwikkelingen krijgen en welke kansen biedt dit voor de zorg | In gesprek met Prof. Dr. Bob de Wit

In deze podcast ga ik in gesprek met Professor Dr. Bob de Wit, hoogleraar aan Nyenrode Business University

Vanuit een wetenschappelijke onderbouwing deelt hij hoe ons zorgstelsel toe is aan verandering. Hoe die evolutie zich al enkele jaren geleden heeft ingezet en waar we de komende jaren naartoe gaan groeien.

Op een laagdrempelige manier legt Bob verbanden met technologische ontwikkelingen en hoe deze invloed krijgen op de werking van de maatschappij en welke kansen dit biedt voor de zorg.

Ook gaan we in op de informatie die hij heeft verzameld omtrent COVID-19 en plaatst hij cijfers in perspectief, zodat we meer helderheid krijgen over waar we nu werkelijk staan.
In deze podcast nodigen we je uit om breder te kijken dan enkel het virus en neemt Bob je mee in zijn wetenschappelijke onderzoeken, maar vertelt hij ook over de sterke technologische ontwikkelingen die onze toekomst drastisch kunnen veranderen.

Een zeer interessante podcast waarbij verbanden gelegd worden tussen technologie, het economisch stelsel en de toekomst van de maatschappij wat een directe invloed heeft op de problematiek in de zorg.

LUISTER NAAR DE PODCAST