Frits Alpe d’HuZes 2024

Onze Sponsoring voor Frits’ Deelname aan Alpe d’HuZes 2024

Wij zijn blij om te melden dat we dit jaar Frits mogen sponsoren tijdens zijn deelname aan de Alpe d’HuZes. Frits zet zich met hart en ziel in voor deze uitdaging. Hij levert niet alleen een indrukwekkende fysieke prestatie, maar zamelt ook geld in voor een goed doel dat ons allemaal raakt: de strijd tegen kanker en de hulp aan degenen die het nodig hebben.

Als bedrijf geloven wij in het ondersteunen van initiatieven die een positieve impact hebben op de samenleving. De Alpe d’HuZes richt zich op het inzamelen van geld voor kankeronderzoek. Elke euro die Frits inzamelt, gaat rechtstreeks naar dit goede doel.

De Inspanningen van Frits

Frits is een doorzetter en doet dit jaar voor de negende keer mee aan de Alpe d’HuZes. Hij is goed op weg met zijn donatiewerving en heeft inmiddels al meer dan €6.000 ingezameld. Het ziet ernaar uit dat hij dit jaar de €7.000 gaat halen, wat een geweldige prestatie zou zijn. Dankzij zijn inspanningen en de steun van alle donateurs mag hij dit jaar weer twee indrukwekkende vlaggen op de berg hangen, een symbool voor zijn toewijding en doorzettingsvermogen.

De Uitdagingen van de Klim

De klim naar de top van de Alpe d’HuZes vraagt niet alleen om fysieke kracht, maar ook om een goede voorbereiding. Frits moet zorgvuldig nadenken over zijn voeding, aangezien hij tijdens de klim ongeveer 100 gram koolhydraten per uur verbruikt. Dit betekent dat hij constant moet zoeken naar de juiste mix van repen en andere voeding om zijn energieniveau op peil te houden.

De voorbereidingen voor de klim zijn in volle gang. Frits heeft sinds zijn inschrijving al meer dan 2500 kilometer gefietst en is van plan om tegen de tijd van de Alpe d’HuZes ongeveer 6000 kilometer in de benen te hebben. De komende weken staan er meerdere lange trainingen en een trainingsstage naar Groesbeek op het programma, waar hij zich kan uitleven op uitdagende klimmetjes.

Team Dutch Mountains

Frits doet dit jaar niet alleen mee. Zijn familielid Jeroen fietst ook mee en fungeert als teamcaptain van Team Dutch Mountains. Het team heeft de sponsoring uitstekend geregeld en is nu volop in training. Het is inspirerend om te zien hoe zij zich samen inzetten voor dit goede doel.

Doe Mee en Steun Frits

We nodigen iedereen uit om Frits en Team Dutch Mountains te steunen. Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil en helpt om het doel te bereiken: een wereld zonder kanker. Wil je meer weten over het team en hun inspanningen? Bezoek dan hun pagina op opgevenisgeenoptie.nl.

We zijn dankbaar voor de inzet van Frits en zijn team. Samen kunnen we bijdragen aan een betere toekomst. Laten we Frits ondersteunen op zijn weg naar de top van de Alpe d’HuZes!