Over Zorg voor Zzp

Het is onze missie om bij te dragen aan de gezondheid van de mensen in Nederland. Wij geloven in de kracht van de cosmetische, medische, geestelijke en complementaire/alternatieve zorg en hoe deze kan bijdragen aan het verlagen van de zorgkosten in Nederland.

Oplopende zorgkosten

Als er niets verandert aan de manier waarop de zorg in Nederland geregeld is, lopen de kosten voor de verplichte en aanvullende verzekeringen de komende jaren flink op. De druk op zorgverzekeraars en budgetten blijft hoog. Er is minder ruimte om de kwaliteit van de zorg te laten groeien omdat zorgverzekeraars te veel invloed hebben op gecontracteerde zorgverleners. En het aantal chronisch zieke mensen zal groeien. De zorg zoals die nu geregeld is, wordt uiteindelijk onbetaalbaar.

VERANTWOORDELIJKHEID BIJ DE MENSEN LEGGEN

Als mensen een gezonder leven kunnen leiden, gaan de zorgkosten automatisch omlaag. Dan blijft er meer budget over om goed voor onszelf te zorgen en kunnen de kosten van de verzekeringen omlaag. Dit biedt mensen, die nu financieel krap zitten, de ruimte om te kiezen voor gezonde voeding, supplementen en/of een bepaalde manier van coaching.

pexels-karolina-grabowska-5387261-scaled-e1651840795338

EEN BRUG TUSSEN DE VERSCHILLENDE ZORGAANBIEDERS

Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat er een brug wordt geslagen tussen de verschillende branches. Wanneer de reguliere gezondheidszorg meer openstaat voor alternatieve vormen van behandelen komen er meer opties dan enkel medicatie. Dan kan er veel meer gekeken worden naar de echte oorzaak van bepaalde klachten, waarbij medicijnen mogelijk wel een onderdeel zijn, maar niet meer het enige middel.

Ontwerp zonder titel - 2022-08-29T193206.941

Daarom stimuleren wij het zelfstandig ondernemerschap en begeleiden wij zzp’ers die vallen onder de Wkkgz, te voldoen aan wet- en regelgeving. 

Maar het zou zonde zijn als het daarbij zou ophouden. Daarom leren wij je met onze unieke methode, hoe jij de kwaliteitseisen voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. 

Aan de kant van de ondernemer

Zorg voor ZZP staat aan de kant van de ondernemer. We begeleiden je om te groeien in je ondernemerschap en de mogelijkheid bieden steeds beter te worden. Zodat je onafhankelijk kunt zijn van de overheid en verzekeraars en zonder zorgen het werk kan doen waar jij blij van wordt.

DIRECT AANMELDEN VOOR DE KLACHTENREGELING?