Onze Missie en Visie

Welkom bij Zorg voor Zzp, waar wij toegewijd zijn aan het bevorderen van de gezondheid van mensen in Nederland. Wij geloven sterk in de positieve impact van goede zorg op het verlagen van de zorgkosten in ons land.

De Stijgende Zorgkosten

In het licht van onveranderde zorgregelingen in Nederland, voorzien wij een aanzienlijke stijging van de kosten voor zowel verplichte als aanvullende verzekeringen in de komende jaren. De druk op zorgverzekeraars en budgetten blijft onverminderd hoog. De beperkte ruimte om de kwaliteit van zorg te verbeteren wordt beperkt door de overmatige invloed van zorgverzekeraars op gecontracteerde zorgverleners. Het aantal mensen met chronische aandoeningen zal naar verwachting toenemen, waardoor het huidige zorgsysteem uiteindelijk onbetaalbaar wordt.

Zelfverantwoordelijkheid als Sleutel

Wij zijn ervan overtuigd dat het verlagen van de zorgkosten begint bij het creëren van gezondere levensstijlen. Dit resulteert automatisch in lagere zorguitgaven en biedt meer financiële ruimte voor individuen om te kiezen voor gezonde voeding, supplementen, en/of specifieke vormen van coaching.

pexels-karolina-grabowska-5387261-scaled-e1651840795338

Samenwerking tussen Zorgbranches

Om deze verandering te bewerkstelligen, is het cruciaal om een brug te slaan tussen diverse zorgbranches. Een meer open houding van de reguliere gezondheidszorg ten opzichte van alternatieve behandelmethoden verbreedt de behandelopties, waarbij medicatie slechts één onderdeel is en niet langer het enige middel.

Daarom bevorderen wij zelfstandig ondernemerschap en begeleiden wij zzp’ers die vallen onder de Wkkgz om te voldoen aan wet- en regelgeving.

Ontwerp zonder titel - 2022-08-29T193206.941

Meer dan alleen Begeleiding

Maar wij gaan verder. Met onze unieke aanpak leren wij je hoe je de kwaliteitseisen in je voordeel kunt laten werken. Wij zetten ons in voor ondernemers aan de frontlinie en bieden begeleiding om te groeien in ondernemerschap. Onze missie is om jou de mogelijkheid te geven steeds beter te worden, onafhankelijk van de overheid en verzekeraars, zodat je met vertrouwen kunt doen waar je gepassioneerd over bent.

DIRECT AANMELDEN VOOR DE KLACHTENREGELING?